Mls - Yamaha Rhino Forums - Yamaha UTV Forum
Yamaha Rhino General Discussions General discussions pertaining to the Yamaha Rhino.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-11-2013, 12:21 PM Thread Starter
mls
1/4 Throttle
 
Join Date: Jun 2009
Location: utah
Posts: 2
Mls

I have a 2007 660 rhino,over the New year's in sub zero temps it started to act up with all the display lights staying on regardless of which gear you were in.Then it would not run past an idle unless you played with the choke and not well then. Any clues to what went wrong??
mls is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Rhino Forums - Yamaha UTV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55