im new and have a big question - Yamaha Rhino Forums - Yamaha UTV Forum
Member Introductions We are happy to have you with us, please take a moment to introduce yourself to the rest of the members.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 06-19-2010, 06:16 PM Thread Starter
1/4 Throttle
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
im new and have a big question

I have an 07 450 rhino and it keeps blowing the fuse for the diff lockers. When it goes out I also loose indicater lights on the dash. Anyone else have this problem and maybe a good spot to look for a short. Also it will only go around 30 mph and it has a banging sound that keeps it slow ( kinda like a governor ) but an awful banging. Any input would be greatly appreciative. Thank you
DChitwood is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 06-20-2010, 04:15 AM
Wide F'n Open
 
Benzito's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: AZ
Posts: 300
have u had it in deeeep wateR?

2007 660 SE - DUAL MUZZY - K&N SET UP - INNOVATE WIDEBAND TUNED - RUGGED RACE RADIO - GEAR ONE RACK -

http://performancetruckproducts.com/

http://www.unleashedutv.com/

http://traillogicllc.com/
Benzito is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 06-20-2010, 02:20 PM
Wide F'n Open
 
Karl's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Glendale, AZ
Posts: 912
Banging coming from the front? Maybe your front diff blew it's guts out which damaged the front diff servo that is causing you to blow fuses and give you bad indication of the 4wd position... Just a thought...



NIIICE!
Karl is offline  
 
post #4 of 7 (permalink) Old 06-21-2010, 10:08 AM Thread Starter
1/4 Throttle
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
When I change the fuse it will all work right for a hour or so then just go out. And the banging sound is under hood or behind me
DChitwood is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 06-21-2010, 03:21 PM
Founding Ninja
 
07fj's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: ramona, ca
Posts: 3,156
front diff bolts came loose inside maybe, this has happened to many, could explain why the locker is blowing fuses while trying to keep it locked.

diff should be remove and inspected IMO



Benchmark Performance 686, 67.6 RWHP
http://www.unleashedutv.com/ 602-246-4011
Rigid Industries 480.655.0100
07fj is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 06-21-2010, 03:25 PM
Wide F'n Open
 
Join Date: Jan 2009
Location: SLO, CA
Posts: 351
WELCOME!!! hope you get your locker problem fixed

RuggedRadios is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 06-21-2010, 05:23 PM Thread Starter
1/4 Throttle
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
I don't even have to put it in 4x4. It will blow the fuse in 2wd in my yard. When its in it all works great until the fuse goes.
DChitwood is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Rhino Forums - Yamaha UTV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58