Rear drive shaft remove - Yamaha Rhino Forums - Yamaha UTV Forum
Member Introductions We are happy to have you with us, please take a moment to introduce yourself to the rest of the members.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 03-16-2011, 01:20 AM Thread Starter
1/4 Throttle
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 2
Rear drive shaft remove

Hi guys I have a problem with the rear sahft it's broken I thik becouse the rear weels dont works Do you have any idea how to remove the rear drive shfaft? It's a Rhino 660.
mario_negro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 03-16-2011, 07:57 AM
RhinoTalk.net Site Sponsor
 
max powers's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 2,988
you have to pull the rear axles, remove the skid plate and differential bolts and drop the diff out of the bottom of the frame.

VictoryGardenshydro.com
WeedConnect.net,get connected
max powers is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 03-16-2011, 11:22 AM
Founding Ninja
 
07fj's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: ramona, ca
Posts: 3,156
Quote:
Originally Posted by mario_negro View Post
Hi guys I have a problem with the rear sahft it's broken I thik becouse the rear weels dont works Do you have any idea how to remove the rear drive shfaft? It's a Rhino 660.
I would say you broke the middle drive gear inside the trans/motor. not very often the rear drive shaft brakes.

put it in 4x4 and see if you can move your rhino, or jack the rear up and put into 2wd and see if the drive shaft moves.



Benchmark Performance 686, 67.6 RWHP
http://www.unleashedutv.com/ 602-246-4011
Rigid Industries 480.655.0100
07fj is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 03-16-2011, 12:11 PM Thread Starter
1/4 Throttle
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by 07fj View Post
I would say you broke the middle drive gear inside the trans/motor. not very often the rear drive shaft brakes.

put it in 4x4 and see if you can move your rhino, or jack the rear up and put into 2wd and see if the drive shaft moves.
Thaks Guys for your help this is a update of my problem. If I use the 4x4 works but only with the front traction, I did jack the rear and the drive shaft dont move only hear a noise. Do you have any idea whats it's rong?
mario_negro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Rhino Forums - Yamaha UTV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58