Troubleshooting charging system for rhino 700 - Yamaha Rhino Forums - Yamaha UTV Forum
Member Introductions We are happy to have you with us, please take a moment to introduce yourself to the rest of the members.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 8 (permalink) Old 12-16-2011, 09:36 PM Thread Starter
1/4 Throttle
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
Troubleshooting charging system for rhino 700

My battery is not charging. Can anyone help or give me some ideas on where to start.
MarkC0703 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 12-17-2011, 01:39 AM
ljb
Wide F'n Open
 
Join Date: Sep 2008
Location: 714
Posts: 202
are you sure its not charging ?
these batteries die without warning and quickly.

08 700 SE
XMF LT
HID's
Livewire whip
and some quads and a KTM
ljb is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old 12-17-2011, 10:02 AM Thread Starter
1/4 Throttle
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
we just replaced the battery and have no accessories. if i recharge the battery it will run a little if I am not running lights.
MarkC0703 is offline  
 
post #4 of 8 (permalink) Old 12-17-2011, 09:56 PM
ljb
Wide F'n Open
 
Join Date: Sep 2008
Location: 714
Posts: 202
do you got a volt meter ?

08 700 SE
XMF LT
HID's
Livewire whip
and some quads and a KTM
ljb is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 12-18-2011, 10:38 AM Thread Starter
1/4 Throttle
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
No, but I can get one. If I disconnect the positive battery terminal it turns off immediately.
MarkC0703 is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old 12-18-2011, 11:41 AM
Enjoying my Rhino
 
Join Date: Oct 2010
Location: Mount Hope, WV
Posts: 45
prolly the voltage regulator
WV Hot Rod Rhino is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 12-18-2011, 11:46 AM
Enjoying my Rhino
 
Join Date: Oct 2010
Location: Mount Hope, WV
Posts: 45
if you find out that's what it is i have a used one ... $75 shipped
WV Hot Rod Rhino is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 07-07-2014, 02:48 PM
1/4 Throttle
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 1
hank047

I have a rhino 700fi that is not charging with a volt meter hooked up.Were shoud i start to look.
hank047 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Rhino Forums - Yamaha UTV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58