reverse light coming on when in other gears - Yamaha Rhino Forums - Yamaha UTV Forum
Yamaha Rhino Electrical Discussions Yamaha Rhino electrical discussions.
Lighting, audio, GPS, communications, etc.
Maintenance, cleaning, etc.
Off-topic posts should be put in the Off-Topic Forum.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 05-31-2010, 03:37 PM Thread Starter
1/4 Throttle
 
chad1's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: clymer,pa
Posts: 9
Angry reverse light coming on when in other gears

when in neutral and other gears the reverse light comes on.It makes cut out spit and sputter.the light is actually on with the other light.with my stock cdi it will rev but then the light kicks on and it cuts out.with the aftermarket box it just cuts out straight way through.
chad1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 05-31-2010, 08:17 PM
Red Cup Ninja
 
shonuff's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: murrieta,ca
Posts: 3,312
the single wire (green w/white stripe) that connects to your reverse switch on the top of the trans is not making a good connection. all you have to do is crimp down the end of the connector so that it makes solid contact with switch or just ground the wire.

Fuck'em and feed'em cabbageI have found the richer your friends are.....the more they want you to suck their asses.......I guess these fools havent figured out yet I dont suck ass ~ the bigg anonymous
shonuff is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 05-31-2010, 08:47 PM
Founding Ninja
 
JoeyD23's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Valley Center, CA (San Diego)
Posts: 4,540
I did exacly what August just reccomended it but my connection was still bad so I just grounded it....now I dont have a reverse light but BIG DEAL! lol



Never pay again for live sex! | Hot girls doing naughty stuff for free! | Chat for free!




Follow the Underground on Twitter
http://twitter.com/UTVUnderground#/UTVUnderground
JoeyD23 is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 06-01-2010, 11:09 AM Thread Starter
1/4 Throttle
 
chad1's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: clymer,pa
Posts: 9
thank you for info it worked,never would have guessed it
chad1 is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 06-01-2010, 11:10 AM Thread Starter
1/4 Throttle
 
chad1's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: clymer,pa
Posts: 9
could not get a good connection with crimping either grounding it worked thank you.
chad1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Rhino Forums - Yamaha UTV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58