Rhino wont move. - Yamaha Rhino Forums - Yamaha UTV Forum
Yamaha Rhino General Discussions General discussions pertaining to the Yamaha Rhino.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 10-18-2009, 01:00 PM Thread Starter
1/4 Throttle
 
Join Date: Aug 2009
Location: SW AR
Posts: 13
Rhino wont move.

Recently purchased a 660 Rhino that needed a top end rebuild. Got it at a hell of a price so I thought. We rebuilt the top end and motor runs good.
At first I thought it was a stall from the clutch kit then it went to crap in a few days. The Clucthes are moving in and out when in nuetral but when you put it in gear they don't move. Then engine just revs all the way up too limiter. When you let off it makes a noise behing the primary. We just rebuilt the top end and just from looking inside the engine from the top everything ((APPEARED OK))!!!! Who know whats going on here. I called yamaha they said it's your clutches. Pulled them apart and cleaned regreased and new belt. NOPE NOT THE PROBLEM. it still won't go.
__________________
Hunt79 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 10-18-2009, 01:15 PM
Wide F'n Open
 
sandnuriz's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bakersfield, CA
Posts: 1,185
Quote:
Originally Posted by Hunt79 View Post
Recently purchased a 660 Rhino that needed a top end rebuild. Got it at a hell of a price so I thought. We rebuilt the top end and motor runs good.
At first I thought it was a stall from the clutch kit then it went to crap in a few days. The Clucthes are moving in and out when in nuetral but when you put it in gear they don't move. Then engine just revs all the way up too limiter. When you let off it makes a noise behing the primary. We just rebuilt the top end and just from looking inside the engine from the top everything ((APPEARED OK))!!!! Who know whats going on here. I called yamaha they said it's your clutches. Pulled them apart and cleaned regreased and new belt. NOPE NOT THE PROBLEM. it still won't go.
__________________
So much for getting it a a hell of a price Im sure someone will chime in and know what to do
sandnuriz is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 10-18-2009, 04:29 PM Thread Starter
1/4 Throttle
 
Join Date: Aug 2009
Location: SW AR
Posts: 13
Ok I found the Problem. It's the wet clutch assembly wore pads down to the metal. Now where can I get one of those Ceap?
Hunt79 is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 10-18-2009, 09:33 PM
RhinoTalk.net Site Sponsor
 
max powers's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 2,988
Quote:
Originally Posted by Hunt79 View Post
Ok I found the Problem. It's the wet clutch assembly wore pads down to the metal. Now where can I get one of those Ceap?
call benchmark performance, he can get yamaha parts at a discount

VictoryGardenshydro.com
WeedConnect.net,get connected
max powers is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Rhino Forums - Yamaha UTV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58