Rhino Fuel Problems? - Yamaha Rhino Forums - Yamaha UTV Forum
Yamaha Rhino General Discussions General discussions pertaining to the Yamaha Rhino.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 09-12-2010, 06:21 PM Thread Starter
1/4 Throttle
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 5
Rhino Fuel Problems?

I have a 2006 660 Rhino. It run very well until about a month ago. While driving on a trail with my wife the Rhino shut off. I took the fuel line off the tank and blew into it. It returned the gas and I put the line back on the fuel filter and the Rhino started. It ran well. Then the other day It did it again. It seams like it is loosing its prime. I changed the Fuel Filter a couple of time but don't know why its loosing the prime. Any Answers?
Thanks
Anthony
avenciso is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 09-13-2010, 10:09 AM
Founding Ninja
 
07fj's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: ramona, ca
Posts: 3,156
might be sucking up the silicone int he pickup line,

next time take off the pickup mounted on the tank and see if it picked something up.



Benchmark Performance 686, 67.6 RWHP
http://www.unleashedutv.com/ 602-246-4011
Rigid Industries 480.655.0100
07fj is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 09-13-2010, 06:58 PM Thread Starter
1/4 Throttle
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 5
Thanks, I was thinking it was something with the pick-up.
avenciso is offline  
post #4 of 6 (permalink) Old 09-29-2010, 03:49 PM
1/4 Throttle
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by 07fj View Post
might be sucking up the silicone int he pickup line,

next time take off the pickup mounted on the tank and see if it picked something up.
I have the same issue, I gotta check mine out. thanks for the tip
speed3050 is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 09-29-2010, 06:03 PM
1/4 Throttle
 
cobrajoe's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 18
Had the same problem with mine, ended up being a bad diagphram in the fuel pump. Switched to electric pump and could't be happier.
cobrajoe is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 10-08-2010, 05:39 PM Thread Starter
1/4 Throttle
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 5
Thanks Guys
I checked the pick-up line and was ok. I put a new fuel pump on about 2 weeks ago and all is still good.
avenciso is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Rhino Forums - Yamaha UTV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57