Hello and Help - Yamaha Rhino Forums - Yamaha UTV Forum
Yamaha Rhino Performance Discussions Yamaha Rhino performance discussions.
Engine mods, CDI boxes, exhausts, etc.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 12-28-2009, 07:54 AM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
Hello and Help

I'm new to the forum so first and foremost I wanted to say Hello! I own a 2007 450 and for the most part it is completly stock. I noticed the yesterday as I was pulling it off of the trailer that it is stalling out a bit when I put it in reverse. As soon as I put it in reverse it stuggles to stay in idle and I have to keep giving it gas to keep it from dying. Anyone have any suggestions as to what this could be or how I could fix it?
kribbz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 12-28-2009, 05:22 PM
Wide F'n Open
 
chrisf345's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: ladera ranch, ca
Posts: 239
I know that my rhino is very cold blooded, and will stall if it is not warmed up.

Did you check your fuel filter? Change it. That is were I would start.
chrisf345 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 12-28-2009, 06:38 PM
Red Cup Ninja
 
shonuff's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: murrieta,ca
Posts: 3,312
welcome to rhinotalk!


you only have this problem in reverse?

Fuck'em and feed'em cabbageI have found the richer your friends are.....the more they want you to suck their asses.......I guess these fools havent figured out yet I dont suck ass ~ the bigg anonymous
shonuff is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 12-29-2009, 06:23 AM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
yeah. high and low gears are fine. As soon as I put it into reverse I hear the clicking in the dash like it's trying to go into gear and then idles like crap. It actually died on me yesterday when I was backing it into the garage.
kribbz is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 12-29-2009, 06:37 AM
Red Cup Ninja
 
shonuff's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: murrieta,ca
Posts: 3,312
i would try swapping out the cdi box with a friends to see if that solves the problem.

Fuck'em and feed'em cabbageI have found the richer your friends are.....the more they want you to suck their asses.......I guess these fools havent figured out yet I dont suck ass ~ the bigg anonymous
shonuff is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Rhino Forums - Yamaha UTV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58